Ett ställe som jag alltid velat åka till är Thailand. Tycker det verkar helt underbart där. Klimatet, kulturen, maten, alla små öar och lugnet som är där. Bloggaren Foki är i Krabi just nu och det verkar vara ett ställe som jag skulle vilja åka till. Verkar helt underbart där! Varma källor, havsgrottor, stränderna, elefant-trecking, kvällsmarknader och en massa mat och shopping!

Frågan är när jag ska ha tid att åka dit? Nu i vinter är en resa till Kanaieöarna med Arliz planerat, till sommaren ska jag kanske till Egypten men Simon och nästa vinter ska min familj + Simon till Brasilien och fira mammas och pappas 5 år tidiga 60 års fyllande + min 18 års dag! Ska bli helt underbart.

Jag kan ju såklart åka året efter till Thailand men då hade jag tänkt att stanna lite längre där och ifall jag har ett jobb eller studerar på Universitet, kanske det blir lite svårt att ta ledigt? Jag vill åka nu!

Nu måste jag sätta mig och plugga! See ya later!